‘Ik word hier gewaardeerd’

Richard Romeyn: ‘Ik heb jarenlang in de betonbouw gewerkt. Tijdens de recessie kwam ik zonder werk te zitten. Er kwam een kans voorbij om als glaszetter te starten. Voor mij een geheel nieuwe wereld, maar het bleek een goede keuze!’

‘Mijn technische achtergrond kwam goed pas van bij het onderhoud en plaatsen van ruiten, glazen wanden en balustrades. Iedere dag is anders… en dat is het grootste verschil met werken in de bouw. De ene dag plaats ik Like Steel wanden in een kantoor, de andere dag vervang ik ruiten, werk ik op grote hoogte of breek ik een deur open bij een ontmanteling van een hennepplantage.’

‘Als glaszetter ben je veel onderweg, maar iedere ochtend komen we als team bij elkaar. We nemen samen de planning door, zodat we goed voorbereid aan de slag kunnen. Bij GSF Glasgroep is het vergeleken met veel andere glasbedrijven goed geregeld. Maar het belangrijkste is dat je hier geen nummertje bent. We kennen elkaar goed, ik heb het gevoel dat ik gewaardeerd word. Als je goed werk aflevert (en dat bijvoorbeeld deelt in de groepsapp) dan wordt dit ook echt gezien. Ook op kantoor!’

Als je goed werk aflevert, dan wordt dit ook echt gezien. Ook op kantoor!

Ook zin om bij ons te komen werken?

Bekijk de openstaande vacatures of