Over GSF Glasgroep

Een hecht familiebedrijf

GSF Glasgroep is al ruim 25 jaar actief als VCA-gecertificeerde glashandel en -reparateur voor vele partijen. Sinds 2008 zijn wij een erkend leerbedrijf en onderdeel van Glass Inside voor alle interieurglas wensen. Vanuit onze showroom en werkplaats in Lelystad bedienen wij de gehele regio Midden-Nederland, waaronder Het Gooi, de Veluwerand, de Noordoostpolder en Flevoland. Sinds eind 2018 is daar een tweede vestiging in Hilversum bijgekomen.

Gecertificeerde en GBO-erkende specialisten

Alle glaszetters van GSF Glasgroep zijn gecertificeerd en erkend volgens de Glasbrancheorganisatie (GBO). Daarnaast beschikken ze over het VCA-Veiligheidsdiploma. Onze medewerkers zorgen al tientallen jaren met veel vakmanschap en enthousiasme voor het succes van GSF Glasgroep.

Specialisaties

GSF Glasgroep heeft zich gespecialiseerd in glasherstel, -reparatie en slotenmakerdiensten. We zorgen voor een vlotte en professionele afhandeling van al uw wensen op het gebied van glas en sloten. Met onze 24-uursservice staan we bijvoorbeeld dag en nacht en in het weekend klaar om glasschade snel te herstellen.

Showroom voor interieurglas

Naast glasherstel en -reparatie leveren we ook interieurbeglazing onder de naam Glass Inside. U bent van harte welkom in onze showroom om al onze glassoorten en toepassingen te komen bekijken, zoals glazen deuren, glaswanden, keuken- en badkamerglas. De showroom is van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur geopend en op zaterdag op afspraak. Kom langs in de showroom en ontdek onze wereld van glas.