Over GSF Glasgroep

Met meer dan 30 jaar ervaring in de glasindustrie, heeft GSF Glasgroep zich ontwikkeld tot een van de meest gerespecteerde en innovatieve bedrijven in onze sector. Onze reis begon als een bescheiden glashandel en is door de jaren heen geëvolueerd tot een organisatie die bekend staat om haar baanbrekende werk en kwalitatieve dienstverlening.

 

Vooruitstrevend

We zijn bijzonder trots op onze recente innovatie: de ontwikkeling van ’s werelds eerste productiemethode voor circulair glas in 2021. De productie van isoMAX Circutherm is een belangrijke stap in onze missie om duurzaamheid en technologische vooruitgang te combineren. Dit initiatief is slechts een voorbeeld van onze voortdurende inzet om de glasindustrie, het milieu en onze klanten vooruit te helpen.

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid, gezondheid, welzijn, duurzaamheid en het naleven van kwaliteitssystemen zijn essentieel in onze dagelijkse activiteiten. Deze principes zijn verankerd in onze bedrijfscultuur en vormen de basis van onze reputatie als een betrouwbare en verantwoordelijke organisatie.

Kernactiviteiten

Onze kernactiviteiten zijn glasschadeherstel, projectbeglazing, glashandel en de productie van isoMAX circulair glas. Dankzij onze 24/7-service en ons team van gecertificeerde en ervaren glaszetters, zijn wij een betrouwbare partner voor een divers scala aan klanten in Nederland, waaronder woningbouwverenigingen, gemeenten, verzekeraars, aannemers en eigenaren van commercieel vastgoed.

Locaties

Een recente mijlpaal in onze groei is de verhuizing naar een nieuw, duurzaam pand in Almere. Deze verhuizing is een strategische stap voorwaarts, waarmee we onze productiecapaciteit voor isoMAX isolatieglas aanzienlijk uitbreiden. Onze vestigingen in Lelystad, Hilversum en Amsterdam zijn strategische laad- en losplekken, waarmee we onze lokale aanwezigheid en snelle service kunnen blijven garanderen.

Bij GSF Glasgroep zijn we trots op ons verleden, enthousiast over onze toekomst en toegewijd aan het voortzetten van onze missie om kwaliteit en innovatie te bieden in elk aspect van ons werk.

GSF Glasgroep – Transforming yesterday into tomorrow.