Renovatie en isolatie

 

Het streven van de overheid is dat een aanzienlijk deel van de woningvoorraad in 2050 klimaatneutraal zal zijn. De beglazing speelt een grote rol bij energiebesparende maatregelen. Voor woningcorporaties en voor andere beheerders van publiekvastgoed betekent dit dat honderdduizenden woningen de komende jaren gefaseerd gerenoveerd moeten worden. Ook voor particulieren heeft dit gevolgen. GSF Glasgroep adviseert u graag over de juiste maatregelen om uw doelstellingen ten aanzien van klimaatneutrale woningen te bereiken.

“GSF Glasgroep helpt u een klimaatneutrale woningvoorraad te bereiken.”

Wij adviseren u omtrent de besparing en berekenen de terugverdientijd. Dit doen we zowel voor complete woningen als voor een enkele verdieping, maar ook het vervangen van één stuk isolatieglas met lekslag (condensvorming tussen de glasbladen) behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op door te bellen naar 0320 – 257 157 om uw wensen met een van onze specialisten door te spreken.

Isolerende beglazing

Op het gebied van isolerende beglazing vindt continu innovatie plaats. Vroeger werd vaak gekozen voor het compleet vervangen van enkele beglazing door isolerende beglazing, maar tegenwoordig valt er een flinke kostenbesparing te realiseren met bijvoorbeeld HR++ isolatieglas. GSF Glasgroep adviseert u graag over de beste  oplossing voor uw vastgoed.

Duurzame en kostenbesparende oplossingen

Bij alle oplossingen die GSF Glasgroep biedt voor het klimaatneutraal maken van woningvoorraden, staat een duurzame en kostenbesparende aanpak centraal. Wij zorgen voor oplossingen en materiaal met een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Zo leveren wij een bijdrage aan het efficiënt beheren van uw woningvoorraad en voldoet u aan alle eisen die de komende jaren aan woningen worden gesteld.

Meer informatie over glasrenovatie

GSF Glasgroep helpt u graag op weg naar een klimaatneutrale woningvoorraad in 2050. Wacht niet te lang met het opstellen van uw renovatieplannen en neem contact op met de specialisten van GSF Glasgroep. Samen komen we tot de meest efficiënte oplossing voor uw woningvoorraad.

Geinteresseerd?

Neem contact met een van onze experts op

Glasschade melden?

Neem contact met ons op