Planner kranen

Als planner van kranen/hoogwerkers en allerlei bijzondere werken waar extra aandacht voor nodig is, heb je een belangrijke positie binnen ons bedrijf. Door jouw strakke planning kunnen onze collega’s op de werken moeiteloos doorwerken en mooi vakwerk afleveren. Je schakelt veel met onze monteurs om de dagplanning te volgen en de voortang te bewaken. Er komt daarnaast ook een stuk werkvoorbereiding bij kijken, want het is van belang dat alles omtrent de uitvoering van de klus van A tot Z wordt georganiseerd.

In deze functie ben je werkzaam vanuit ons mooie, net verbouwde pand in Almere. Jouw werkplek is compleet nieuw gerealiseerd en van alle gemakken voorzien. Daarbij zitten de collega’s met wie je veel samenwerkt dichtbij en zijn de lijntjes kort zodat er snel geschakeld kan worden indien nodig.

Onze ideale Planner Kranen:

• Heeft ervaring als planner, bijvoorbeeld in de transport of kranen
• Heeft technisch inzicht, is zelfstandig en werkt nauwkeurig
• Beschikt over een helicopterview om over de verschillende projecten heen te kijken
• Is communicatief vaardig om te schakelen met monteurs, planning en werkvoorbereiding

Jouw ideale werkgever:

• Biedt jou alle ruimte en faciliteiten om goed je werk te kunnen doen
• Geeft jou een verantwoordelijke functie waarin jouw werk gewaardeerd wordt
• Heeft een uitstekend pakket met arbeidsvoorwaarden voor je klaarliggen
• Helpt jou met je te blijven ontwikkelen d.m.v. trainen en/of cursussen
• Is een hard groeiende organisatie waarbij kan helpen bouwen en ontwikkelen

Kennismaken?

Wij voeren al meer dan een kwart eeuw allerlei glas gerelateerde projecten uit met de juiste mix van motivatie, vakmanschap en toewijding. Vind jij het belangrijk om bij een bedrijf te werken waar de mens centraal staat en alles goed geregeld is voor jou? Heb je verder nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Jim Toornman (085-0163636) of Bart van den Hoorn (036-5492700). Geïnteresseerd en wil je graag solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw C.V. en motivatiebrief via solliciteren@hemubo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

 

Waardering van klanten en collega's

Solliciteer direct

Vul het contactformulier in of bel met Jim Toornman

Bekijk al onze vacatures

We hebben altijd plek voor goede en gemotiveerde mensen