'Ik word vooral blij van de vrijheid'

Janus van de Ven: ‘Eerlijk is eerlijk. Je werkt om geld te verdienen. Maar dan is het wel heel fijn om op een leuke manier je geld te verdienen. Ik houd van de vrijheid. Samen met een collega in een busje op pad en verschillende klussen uitvoeren. We hebben geen 9.00 tot 17.00 baan. Het loopt wel eens uit, maar je komt overal!’

‘Glaszetten is geen rocket science. Je moet het leuk vinden om met je handen te werken en veel onderweg te zijn. Je moet een aanpakker zijn en fysiek zwaar werk aankunnen.’

‘Ik heb een timmermansopleiding gedaan en ben vervolgens in het vak gerold. Ik heb het vooral geleerd door gewoon aan de slag te gaan en het beviel! Als je eenmaal met glas gewerkt hebt, blijft het trekken. Ik loop ongeveer het langst van alle jongens mee en heb 2 glaszettersopleidingen gedaan. Ik heb veel gezien en meegemaakt. Het verveelt nog steeds niet.’

‘En ja, aan het eind van de maand staat mijn salaris (plus de extra uren die ik tijdens de 24-uurs diensten draai) op mijn rekening. GSF Glasgroep betaalt altijd op tijd. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Ik heb nooit op mijn geld hoeven wachten.’

Als je eenmaal met glas gewerkt hebt, blijft het trekken.

Ook zin om bij ons te komen werken?

Bekijk de openstaande vacatures of