Glashandel

Met onze grote glasvoorraad bedienen we heel Flevoland, Het Gooi en de Veluwerand langs Flevoland bij glasherstel- en reparatiewerkzaamheden. In de glashandel bewerken we de beglazing, zodat vrijwel elke glassoort direct uit voorraad leverbaar is en onze glaszetters direct op pad kunnen om gemelde schades snel te herstellen.

Grootste glasvoorraad

GSF Glasgroep heeft de grootste glasvoorraad van Flevoland en levert in Midden-Nederland. Onze grote glasvoorraad en ons eigen machinepark maken het mogelijk om bijna alle soorten enkelglas direct uit voorraad en binnen 24 uur op maat gemaakt te leveren. Zo hebben wij vele soorten floatglas, gelaagd glas en spiegels direct op voorraad. Isolatieglas kunnen we binnen één werkweek leveren.

Glas op maat uit eigen machinepark

GSF Glashandel beschikt over een eigen machinepark waardoor we in staat zijn om diverse soorten glas vakkundig te bewerken. In ons eigen machinepark slijpen, boren, zagen en snijden we enkelglas, gelaagd glas, draadglas, spiegels en modelruiten op maat. Doordat we het productieproces in eigen beheer houden, zijn we in staat om elke glassoort razendsnel te leveren.

Geinteresseerd?

Neem contact met een van onze experts op

Glasschade melden?

Neem contact met ons op